Sussie Lerche

Sussie Lerche

Sussie Lerche er designer med en mission: At sætte resurser fri til refleksiv læring gennem effektiv indretning af det fysiske rum i læringsmiljøer.

Hun ejer indretningsvirksomheden FORM RUM, som skaber adfærdsbefordrende indretningsløsninger inden for læringsmiljøer, eksempelvis skoler. Behovsafdækning for fleksible og langtidsholdbare rumlige løsninger sker gennem dialog, interviews og observation. FORM RUM lægger vægt på kortere forløb som også indeholder implementering.

Hun har en PBA i Business og Design fra Københavns Erhvervsakademi og en mangeårig erfaring med målbar indretning som Dekoratør/Visual Merchandiser.

Emner: 

  • Adfærdsbefordrende indretning
  • Det fysiske læringsmiljø
  • Fænomenologi
  • Nudging

Kontakt
Mail: [email protected]

Artikler af forfatteren:

Titel
Dato
Tema
Type

Klasserummets indretning har stor betydning for elevernes adfærd

Nogle af de problemer, vi oplever i klasserummet, fx uro, kan skyldes rummets indretning. Rammerne for undervisningen har nemlig stor betydning for elevernes adfærd og for, hvordan undervisningen kan struktureres…

Fysisk læringsmiljø
Artikel

Skab et roligt arbejdsmiljø med nudging

Et roligt arbejdsmiljø i klassen hænger meget sammen med, hvordan rummet inviterer børnene til at bevæge sig og agere. Tre simple greb af typen nudgning har givet gode resultater i…

Fysisk læringsmiljø
Artikel